Företagsekonomi för icke-ekonomer Övningsbok
ISBN9789152317440
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareWolfram Trostek
Publiceringsår2012-08-14
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor335
SpråkSvenska

Häftad • 2012-08-14

Företagsekonomi för icke-ekonomer Övningsbok

av Wolfram Trostek

 • ISBN: 9789152317440
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-08-14
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 335
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emilia A
  289 kr

  Bra skick

Om Företagsekonomi för icke-ekonomer Övningsbok

Boken Företagsekonomi för icke-ekonomer Övningsbok släpptes år 2012 och är skriven av Wolfram Trostek.

Den består av 335 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Företagsekonomi för icke-ekonomer Övningsbok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 230 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Alla behöver kunna lite företagsekonomi! Företagsekonomi för icke-ekonomer kräver inga förkunskaper i ämnet. Boken är avsedd för undervisning på grundnivå och kan användas av utbildningsföretag och i Yh-utbildningar eller i samband med annan eftergymnasial utbildning. Denna andra upplaga av Företagsekonomi för icke-ekonomer har fått nya exempel, uppdaterad fakta, och ett nytt utseende. Boken har blivit mycket uppskattad på grund av dess pedagogiska upplägg som kompletteras ytterligare genom det stora antalet övningar och fullständiga lösningsförslag i uppgiftsboken. Företagsekonomi för icke-ekonomer kräver inga förkunskaper i ämnet. Boken är avsedd för undervisning på grundnivå och kan användas av utbildningsföretag och i Yh-utbildningar eller i samband med annan eftergymnasial utbildning. Författare: Wolfram Trostek är civilekonom och lärare. Han har mångårig erfarenhet av undervisning på gymnasieskolan, komvux och från utbildningar för yrkesverksamma, bland annat på Företagsekonomiska Institutet i Stockholm.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 230 kr
 Letar efter nypriser..