Företagsekonomi 100 : faktabok
ISBN9789147076130
Upplaga11
FormatHäftad
FörfattarePer-Hugo Skärvad
Publiceringsår2005-03-11
FörlagLiber AB
Antal sidor492
SpråkSvenska

Häftad • 2005-03-11

Företagsekonomi 100 : faktabok

av Per-Hugo Skärvad

 • ISBN: 9789147076130
 • Upplaga: 11
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-03-11
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 492
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sofia J
  159 kr

  Bra skick

 • Carolina E
  159 kr

  Bra skick

Om Företagsekonomi 100 : faktabok

Boken Företagsekonomi 100 : faktabok släpptes år 2005 och är skriven av Per-Hugo Skärvad.

Den består av 492 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Företagsekonomi 100 : faktabok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Företagsekonomi 100 är en grundläggande lärobok i företagsekonomi som presenterar företagsekonomis kärna, och ger en heltäckande introduktion till ämnet. Den 19:e upplagan kopplar ihop företagsekonomi med företagens pågående digitaliserings- och hållbarhetsarbete. I serien Företagsekonomi 100 ingår en faktabok och en övningsbok med tillhörande lösningar. (Köps separat.) Läs mer Företagsekonomi 100 Faktabok Den 19:e upplagan av Företagsekonomi 100 lämpar sig för den som i första hand vill skaffa sig grundläggande kunskaper i företagsekonomi. De pedagogiska idéerna som bokens innehåll vilar på är främst att - innehållet koncentreras till den företagsekonomiska kärnan, - framställningen av innehållet passar studerande vid universitet och högskolor såväl som studerande vid yrkeshögskolor och företagsinterna utbildningar, - läromedlet behandlar moderna sätt att tänka kring, analysera och fatta företagsekonomiska beslut, - teori och praktik kombineras genom att principiella resonemang och praktisk problemlösning kopplas samman. Företagsekonomi 100 Övningsbok med lösningar I den 19.e upplagan är övningsbokens uppgifter uppdaterade och till flera kapitel har ytterligare uppgifter lagts till. Uppgifterna är av varierande typ: - Instuderingsfrågor - Diskussionsuppgifter (till vissa kapitel) - Tillämpningsuppgifter med lösningar Om författarna Per-Hugo Skärvad är docent i företagsekonomi och verksam vid företagsekonomiska institutionen vid Lunds universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr