Företags- och räkenskapsanalys
ISBN9789144018621
Upplaga10
FormatHäftad
FörfattareSigurd Hansson, Per Arvidson, Hans Lindquist
Publiceringsår2006-06-07
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor273
SpråkSvenska

Häftad • 2006-06-07

Företags- och räkenskapsanalys

av Sigurd Hansson, Per Arvidson och Hans Lindquist

 • ISBN: 9789144018621
 • Upplaga: 10
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-06-07
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 273
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexandra R
  129 kr

  Ny

 • Yana U
  139 kr

  Ny

 • Tobias H
  159 kr

  Ny

 • Johan W
  159 kr

  Bra skick

 • Maiju R
  239 kr

  Bra skick

Om Företags- och räkenskapsanalys

Boken Företags- och räkenskapsanalys släpptes år 2006 och är skriven av Sigurd Hansson, Per Arvidson och Hans Lindquist.

Den består av 273 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Företags- och räkenskapsanalys begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 129 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Företags- och räkenskapsanalys är en heltäckande och grundläggande bok inom området finansiell analys av företags och organisationers externa räkenskaper. Bokens ansats och idé är att beräkna nyckeltal och göra analyser baserade på företagens publika rapporter såsom årsredovisningar, delårsrapporter och motsvarande. För att dessa analyser och tolkningar av resultaten ska kunna göras med hög kvalitet och precision innehåller boken också en grundläggande beskrivning av hur redovisning och rapportering är uppbyggd utifrån lagstiftning och de mest centrala redovisningsrekommendationerna. En bärande pedagogisk idé i boken är att läsaren genomgående får följa ett exempelföretag där en djupare genomgång av företagets redovisning görs i kombination med en komplett nyckeltals- och kassaflödesanalys - inklusive tolkningar och bedömningar av företagets likviditet, soliditet och räntabilitet. Boken har i mer än 20 år använts som kurslitteratur av såväl universitet och högskolor som av företag och privatpersoner som önskat förkovra sig inom detta ämne. Den är tack vare sitt pedagogiska upplägg särskilt lämpade för de som fattar beslut av ekonomisk karaktär i företag och organisationer - och därmed måste förstå både terminologi och begrepp såväl som en förståelse för analysens resultat.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 129 kr