Företagets internationaliseringsprocess - Lärande i nätverk
ISBN9789144013503
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareCecilia Pahlberg, Jan Johanson, Anders Blomstermo
Publiceringsår2002-01-16
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor186
SpråkSvenska

Häftad • 2002-01-16

Företagets internationaliseringsprocess - Lärande i nätverk

av Cecilia Pahlberg, Jan Johanson och Anders Blomstermo

 • ISBN: 9789144013503
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-01-16
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 186
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Morana D
  109 kr

  Bra skick

 • Jenny G
  158 kr

  Bra skick

 • Priya M
  209 kr

  Bra skick

Om Företagets internationaliseringsprocess - Lärande i nätverk

Boken Företagets internationaliseringsprocess - Lärande i nätverk släpptes år 2002 och är skriven av Cecilia Pahlberg, Jan Johanson och Anders Blomstermo.

Den består av 186 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Företagets internationaliseringsprocess - Lärande i nätverk begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 50 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Sverige blir beroendet av omvärlden allt större; medlemskapet i EU och avregleringen på finansmarknaden är exempel på detta. Såväl exporten som importen av varor har ökat snabbt under 1990-talet och Sverige är idag en av världens största handelsnationer. I takt med att handelsutbytet har ökat har också intresset för processen bakom företags internationalisering ökat. I boken vill författarna ge en beskrivning av hur svenska företag har internationaliserats och diskutera frågeställningar som är förknippade med denna process. I boken ges förklaringar till hur det kommer sig att den internationella verksamheten ser olika ut i olika länder. Den teoretiska diskussionen illustreras med konkreta exempel från svenska företag med internationell verksamhet. Genom att beskriva internationaliseringsprocessen i många olika typer av företag, stora och små, gamla och nyetablerade, tillverkande företag och tjänsteföretag, ges en bred presentation. Boken vänder sig till studerande vid universitet, högskolor och andra utbildningsinstitutioner. Den riktar sig också till konsulter, ledare och medarbetare i företag, som vill få en inblick i företags internationalisering.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 50 kr
 Letar efter nypriser..