Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar
ISBN9789176787212
Upplaga6
FormatHäftad
Publiceringsår2009-03-10
FörlagIustus
Antal sidor212
SpråkSvenska

Häftad • 2009-03-10

Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar

 • ISBN: 9789176787212
 • Upplaga: 6
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-03-10
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 212
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sofia R
  209 kr

  Bra skick

Om Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar

Boken Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar släpptes år 2009.

Den består av 212 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I årsredovisningen och delårsrapporter lämnar företagen finansiell information om sin verksamhet. Det är inte alldeles lätt att tillgodogöra sig denna information. För att kunna använda den måste man veta vad siffrorna säger - och vad de inte säger. Det kräver en grundläggande kännedom om de principer och regler som styr utformningen av informationen. Denna bok förklarar de grundläggande principerna för värdering av tillgångar och skulder i balansräkningen, för redovisning av intäkter, kostnader och resultat i resultaträkningen samt hur företagets kassaflöden beskrivs i kassaflödesanalysen. Vidare beskrivs grunderna för koncernredovisningen. Slutligen behandlas olika sätt att analysera årsredovisningen med hjälp av nyckeltal samt hur årsredovisningen kan komma till användning vid värdering av företag med hjälp av olika värderingsmodeller. Denna upplaga är till stora delar nyskriven och framställningen är uppdaterad per den 1 januari 2009.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr