Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar
ISBN9789176785850
Upplaga5
FormatHäftad
Publiceringsår2005
FörlagIustus
Antal sidor199
SpråkSvenska

Häftad • 2005

Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar

 • ISBN: 9789176785850
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 199
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Andreas C
  259 kr

  Bra skick

Om Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar

Boken Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar släpptes år 2005.

Den består av 199 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Företagens redovisning : att förstå årsredovisningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I årsredovisningen och delårsrapporter lämnar företagen finansiell inf ormation om sin verksamhet. Det är inte alldeles lätt att tillgodogöra sig denna information. För att kunna använda den måste man veta vad s iffrorna säger ? och vad de inte säger. Det kräver en grundläggande kä nnedom om de principer och regler som styr utformningen av information en.Denna bok förklarar de grundläggande principerna för värdering av t illgångar och skulder i balansräkningen, för redovisning av intäkter, kostnader och resultat i resultat-räkningen samt hur företagets kassaf löden beskrivs i kassaflödesanalysen. Vidare beskrivs grunderna för ko ncernredovisningen. Slutligen behandlas olika sätt att analysera årsre dovisningen med hjälp av nyckeltal samt hur årsredovisningen kan komma till användning vid vär-dering av företag med hjälp av olika värderin gsmodeller.Denna upplaga är till stora delar nyskriven och framställni ngen är uppdaterad per den 1 januari 2005.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr