Företagens inkomstskatt
ISBN9789176789063
Upplaga5
FormatHäftad
FörfattareRobert Påhlsson
Publiceringsår2014-09-11
FörlagIustus
Antal sidor162
SpråkSvenska

Häftad • 2014-09-11

Företagens inkomstskatt

av Robert Påhlsson

 • ISBN: 9789176789063
 • Upplaga: 5
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-09-11
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 162
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 1 säljare -79% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Charlotte H
  117 kr

  Bra skick

Om Företagens inkomstskatt

Boken Företagens inkomstskatt släpptes år 2014 och är skriven av Robert Påhlsson.

Den består av 162 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Företagens inkomstskatt begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 216 kr (79%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Utgångspunkten för denna lärobok är företagets eget perspektiv. Tyngdpunkten ligger på de kapitel som behandlar skattepliktiga inkomster och avdragsgilla utgifter, samt skattefrågor vid bokslutet. I de avslutande kapitlen tar författaren också upp de viktigaste frågorna som rör fåmansföretag och företagsöverlåtelser. Slutligen behandlas mer kortfattat koncernbeskattning, omstruktureringar samt vissa förfaranderegler.Boken är särskilt anpassad för högskolestudier i beskattningsrätt, men passar för alla som vill skaffa sig grundläggande kunskaper om företagens inkomstbeskattning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 58 kr   Spara 79% mot nypris
Ny från 274 kr