Företag och marknad - Praktikfall och övningar - Samarbete och konkurrens
ISBN9789144037813
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareRune Lönnqvist, Mats Karén, Sten Ljunggren, Rolf Ekdal, Bengt Kjellén
Publiceringsår2007-01-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor411
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-12

Företag och marknad - Praktikfall och övningar - Samarbete och konkurrens

av Rune Lönnqvist, Mats Karén, Sten Ljunggren, Rolf Ekdal och Bengt Kjellén

 • ISBN: 9789144037813
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 411
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mia A
  259 kr

  Bra skick

 • Cédric J
  309 kr

  Bra skick

 • Cédric J
  309 kr

  Bra skick

 • Kikki E
  359 kr

  Bra skick

 • Jesper E
  409 kr

  Ny

Om Företag och marknad - Praktikfall och övningar - Samarbete och konkurrens

Boken Företag och marknad - Praktikfall och övningar - Samarbete och konkurrens släpptes år 2007 och är skriven av Rune Lönnqvist, Mats Karén, Sten Ljunggren, Rolf Ekdal och Bengt Kjellén.

Den består av 411 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Företag och marknad - Praktikfall och övningar - Samarbete och konkurrens begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 200 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Företag och marknad är ett grundläggande läromedel i företagsekonomi. Materialet består av en huvudbok, en övningsbok med praktikfall samt en artikelsamling. Huvudboken är indelad i fyra delar: Del I: Marknader och marknadsföring. I bokens första del behandlas såväl konsumentmarknader som producentmarknader och marknadsföring av tjänster. Del II: Kalkyler och beslut. Här ligger fokus på kalkylering, investering och prissättning. Del III: Organisation, ledning och förändringsarbete. I denna del diskuteras olika aspekter på organisationer, hur organisationer leds och förändras samt relationerna till omvärlden. Del IV: Extern ekonomisk information. Den avslutande delen baseras på en verklig årsredovisning som visar hur dess olika delar balansräkning, resultaträkning och kassaflödesanalys byggs upp och hänger ihop. Övningsboken har samma struktur som huvudboken och innehåller tre verklighetsbaserade praktikfall med övningsuppgifter samt instuderingsfrågor och övningar till texterna i huvudboken. Här finns också anvisningar för rapportskrivande och arbete med praktikfall. Artikelsamlingen innehåller aktuella artiklar som kan ses som ett komplement till huvudboken. Inför den tredje upplagan har såväl texterna i grundboken som praktikfall och övningar reviderats grundligt. Företag och marknad är avsett för grundläggande kurser i företagsekonomi vid universitet och högskolor. OBS! I bokens förord (första tryckningen) hänvisas till en elektronisk artikelsamling på webbplatsen till "Företag och marknad". Denna finns tyvärr inte utan istället hänvisar vi till den förra upplagan av artikelsamlingen i tryckt form. Läs mer på www.studentlitteratur.se/4652

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 200 kr
 Letar efter nypriser..