Fordringsrätt : en lärobok
ISBN9789139207368
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareTorbjörn Ingvarsson
Publiceringsår2017-08-22
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor164
SpråkSvenska

Häftad • 2017-08-22

Fordringsrätt : en lärobok

av Torbjörn Ingvarsson

 • ISBN: 9789139207368
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-08-22
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 164
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lakshi W
  214 kr

  Ny

Om Fordringsrätt : en lärobok

Boken Fordringsrätt : en lärobok släpptes år 2017 och är skriven av Torbjörn Ingvarsson.

Den består av 164 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Fordringsrätt : en lärobok begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 214 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok är en grundläggande framställning av fordringsrätten. Den är skriven för juridikstuderande eller studenter på andra utbildningar som möter fordringsrätten för första gången, men den innehåller även sådant som kan vara till stöd för praktiskt verksamma jurister. Boken täcker bland annat ämnena fordringars uppkomst och upphörande, betalningar och kontantlösa betalningar, regressrätt, preskription, borgen, obehörig vinst, misstagsbetalning och tjänster utan uppdrag. Författaren redogör även för skuldebrevsrätten som en del av den allmänna fordringsrätten samt för elektroniska skuldebrev. De ofta komplicerade relationerna mellan parterna i ett fordringsförhållande illustreras med kommenterade skisser, och hänvisning till nyare och äldre rättspraxis sker löpande.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 214 kr
 Letar efter nypriser..