Fordran och skuld
ISBN9789177370475
Upplaga11
FormatHäftad
Publiceringsår2019-08-21
FörlagIustus
Antal sidor323
SpråkSvenska

Häftad • 2019-08-21

Fordran och skuld

 • ISBN: 9789177370475
 • Upplaga: 11
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2019-08-21
 • Förlag: Iustus
 • Antal sidor: 323
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

489 kr

Ej tillgänglig

489 kr

Ej tillgänglig

689 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -46% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lakshi W
  264 kr

  Ny

Om Fordran och skuld

Boken Fordran och skuld släpptes år 2019.

Den består av 323 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Iustus.

Köp Fordran och skuld begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 225 kr (46%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna lärobok behandlas främst skuldebrevslagen och dess tillämpning. Systematiskt genomgås vad som gäller vid enkla respektive löpande skuldebrev beträffande gäldenärens invändningsrätt, legitimation, sakrättsskydd m.m. Framställningen innehåller ett stort antal exempel. För att bredda perspektivet, och för att placera skuldebrevsrätten i sitt sammanhang, berörs också allmänna fordringsrättsliga frågor rörande bl.a. ränta, preskription m.m. Vidare behandlas översiktligt växel- och checkrättsliga grundregler samt konsumentkrediter och vissa värdepappersrättsliga frågor.Genom rikliga hänvisningar till förarbeten, doktrin och praxis är boken också användbar som en ”liten” handbok.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 264 kr   Spara 46% mot nypris
 Letar efter nypriser..