Förändringsarbete i hälso- och sjukvård
ISBN9789144076478
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareEric Carlström
Publiceringsår2013-04-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor208
SpråkSvenska

Häftad • 2013-04-22

Förändringsarbete i hälso- och sjukvård

av Eric Carlström

 • ISBN: 9789144076478
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-04-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 208
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lina F
  219 kr

  Ny

Om Förändringsarbete i hälso- och sjukvård

Boken Förändringsarbete i hälso- och sjukvård släpptes år 2013 och är skriven av Eric Carlström.

Den består av 208 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Förändringsarbete i hälso- och sjukvård begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 160 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

En av våra största utmaningar är att förändra stora offentliga verksamheter med långa traditioner och starka professioner. Hälso- och sjukvården är en av våra mest traditionsrika, väl inarbetade och samtidigt omhuldade verksamheter. Den representerar en motsägelsefull blandning av å ena sidan stolta anor med stabila förutsägbara verksamheter och å andra sidan en i många stycken ojämförbar utveckling, kunskapstillväxt och stora finansiella utmaningar.I boken presenteras de synsätt på förändring som råder, alltifrån idéer om organisatorisk tröghet och förändringspessimism till en överdriven tilltro till ledningars styrförmåga och uppfattningen att ”det blir som man tänkt sig”. Boken landar i teorier som kombinerar förståelsen av förändring ur dess motsatta extremer där olika värden hanteras i en och samma modell.Det exempel ur praktiken som används för att studera förändring i den här boken är situationen på landets akutmottagningar. De omskrivna köerna är effekterna av många olika och interagerande orsaker. Problemet har inte visat sig kunna lösas med enkla medel utan är mer komplext än vad många från början kunnat ana.Boken vänder sig till studenter inom hälso- och sjukvårds­utbildningarna på så väl grundläggande som avancerad nivå samt yrkesverksamma.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 160 kr
 Letar efter nypriser..