Föräldrar, förskola och skola - Om mångfald, makt och möjligheter
ISBN9789144079523
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnne Harju, Ingegerd Tallberg Broman, Anna Sarkadi, Pär Bokström
Publiceringsår2013-01-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor244
SpråkSvenska

Häftad • 2013-01-25

Föräldrar, förskola och skola - Om mångfald, makt och möjligheter

av Anne Harju, Ingegerd Tallberg Broman, Anna Sarkadi och Pär Bokström

 • ISBN: 9789144079523
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-01-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 244
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

360 kr

Ej tillgänglig

399 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -44% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mashal B
  259 kr

  Bra skick

 • Agnes L
  359 kr

  Ny

Om Föräldrar, förskola och skola - Om mångfald, makt och möjligheter

Boken Föräldrar, förskola och skola - Om mångfald, makt och möjligheter släpptes år 2013 och är skriven av Anne Harju, Ingegerd Tallberg Broman, Anna Sarkadi och Pär Bokström.

Den består av 244 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Föräldrar, förskola och skola - Om mångfald, makt och möjligheter begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 160 kr (44%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken belyser författarna föräldrasamverkan, föräldrastöd och förhållande mellan föräldrar och förskola/skola i mångfaldens samhälle utifrån intervju- och observationsstudier, statistik, skönlitteratur, webbsidor, grundutbildningskurser och styrdokument. Författarna framhåller den snabba förändringen i synsätten på föräldrars delaktighet och inflytande och diskuterar det som ett uttryck för styrning mot gemensamt ansvar och delade normer och värden i ett samhälle som präglas av ökad segregation och heterogenitet.De belyser också det förändrade föräldraskapet och hur olika sociala och ekonomiska villkor påverkar föräldrars förhållande till förskola och skola.Bokens författare presenterar egen och andras forskning om inskolning, utvecklingssamtal, föräldrautbildning, föräldrasajter, komplementära skolor och väcker diskussionsfrågor som syftar till att stärka förutsättningarna för en likvärdig och positiv kontakt mellan föräldrar, förskola och skola.Boken riktar sig till lärarstuderande och verksamma lärare samt till alla intresserade av frågor kopplade till barn, elever, föräldrar, förskola och skola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 200 kr   Spara 44% mot nypris
 Letar efter nypriser..