Flyktens barn - - medkänsla, migration och mänskliga rättigheter
ISBN9789144114187
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareElisabeth Elmeroth, Johan Häge
Publiceringsår2016-05-18
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor139
SpråkSvenska

Häftad • 2016-05-18

Flyktens barn - - medkänsla, migration och mänskliga rättigheter

av Elisabeth Elmeroth och Johan Häge

 • ISBN: 9789144114187
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-05-18
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 139
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kristina G
  220 kr

  Ny

Om Flyktens barn - - medkänsla, migration och mänskliga rättigheter

Boken Flyktens barn - - medkänsla, migration och mänskliga rättigheter släpptes år 2016 och är skriven av Elisabeth Elmeroth och Johan Häge.

Den består av 139 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Flyktens barn - - medkänsla, migration och mänskliga rättigheter begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 220 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För dem som arbetar med flyktingar är det centralt att reflektera över och utveckla förståelse för de familjer, barn, ungdomar och vuxna som kommer till Sverige från svåra omständigheter. De behöver tas emot av kunniga medmänniskor med förmåga till inlevelse.Flyktens barn erbjuder kunskap om de våldshärdar som orsakat människornas flykt och introducerar strategier för professionellt bemötande av flyktingar. Denna andra upplaga av boken innehåller uppdaterad information och nya perspektiv på konflikter och våld i världen.Boken vänder sig till blivande och verksamma lärare, specialpedagoger, psykologer, socionomer och personal inom olika vårdyrken samt andra med intresse för migration och mänskliga rättigheter. Alla som möter flyktens barn har en möjlighet att genom kunskap och empati göra en insats för en bättre värld.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 220 kr
 Letar efter nypriser..