Flerspråkighet, litteracitet och multimodalitet
ISBN9789144080529
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareÅsa Wedin
Publiceringsår2013-07-31
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor234
SpråkSvenska

Häftad • 2013-07-31

Flerspråkighet, litteracitet och multimodalitet

av Åsa Wedin

 • ISBN: 9789144080529
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-07-31
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 234
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Cajsa B
  259 kr

  Bra skick

 • Linda S
  259 kr

  Bra skick

Om Flerspråkighet, litteracitet och multimodalitet

Boken Flerspråkighet, litteracitet och multimodalitet släpptes år 2013 och är skriven av Åsa Wedin.

Den består av 234 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Flerspråkighet, litteracitet och multimodalitet begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Många människor, såväl barn som tonåringar och vuxna, lever i flerspråkiga sammanhang som skiljer sig väsentligt från den enspråkiga miljö som ofta tas för given i skola och vuxenutbildning. Där har man i stället många gånger haft svårt att förhålla sig till flerspråkighet och ofta utgått ifrån ett bristperspektiv. Detta gäller inte minst skriftspråksundervisningen, där elevernas egna erfarenheter av en flexibel flerspråkighet utanför klassrummet alltför sällan tas tillvara.I den här antologin presenterar ett antal forskare exempel på skriftspråkliga erfarenheter, både flerspråkiga och multimodala, som sällan uppmärksammas i skolan. I sina studier har de sett en mängd goda exempel på hur lärare arbetar i klassrummet för att gynna skriftspråksutvecklingen hos flerspråkiga elever – deras multilitteracitet. En sådan medvetenhet hos läraren kan t.ex. handla om alltifrån att ha kunskap om effektiva läsförståelsestrategier till att förstå hur multimodalitet i läroböcker och multimodalt textskapande i klassrummet stärker lärande och flerspråkig kompetens.Boken vänder sig främst till blivande och verksamma lärare i skola och vuxenutbildning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr