Flerspråkiga barns villkor i förskolan : lärande av och på ett andra språk
ISBN9789147106080
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnne Kultti
Publiceringsår2014-01-20
FörlagLiber AB
Antal sidor131
SpråkSvenska

Häftad • 2014-01-20

Flerspråkiga barns villkor i förskolan : lärande av och på ett andra språk

av Anne Kultti

 • ISBN: 9789147106080
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-01-20
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 131
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Katarina K
  269 kr

  Ny

Om Flerspråkiga barns villkor i förskolan : lärande av och på ett andra språk

Boken Flerspråkiga barns villkor i förskolan : lärande av och på ett andra språk släpptes år 2014 och är skriven av Anne Kultti.

Den består av 131 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Flerspråkiga barns villkor i förskolan : lärande av och på ett andra språk begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 269 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Flerspråkiga barns villkor i förskolan utgår från en syn på språklärande som socialt och kontextuellt och har barns perspektiv i fokus. Boken synliggör och diskuterar bekanta vardagssituationer i förskolan. Genom konkreta exempel får vi följa barnens deltagande i aktiviteter och författaren diskuterar hur man kan förstå exempelvis sagostund, måltid och samling i relation till deltagande och språklärande.Läs merFörfattaren visar på möjligheter och begränsningar i organisation, samspel, kommunikation och i fysisk miljö. Vidare betonas vikten av ett samarbete mellan hem och förskola för att stödja barns lärande och utveckling på och av flera språk. Teori och praktik möts genom att teoretiska perspektiv presenteras angående språk och lärande. Varje kapitel avslutas med en sammanfattning och reflektionsfrågor. Boken har också ett metodkapitel som kan läsas som fördjupning eller fristående inför uppsatsarbete.Flerspråkiga barns villkor i förskolan riktar sig till studenter och yrkesverksamma inom förskolan men också till föräldrar till barn i förskoleverksamhet samt andra som är intresserade av flerspråkighet och lärande.Om författarnaAnne Kultti är verksam som lektor vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 269 kr