Flerdimensionell analys
ISBN9789144080833
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareJonas Månsson
Publiceringsår2013-08-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor364
SpråkSvenska

Inbunden • 2013-08-13

Flerdimensionell analys

av Jonas Månsson

 • ISBN: 9789144080833
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2013-08-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 364
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -48% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna S
  348 kr

  Bra skick

Om Flerdimensionell analys

Boken Flerdimensionell analys släpptes år 2013 och är skriven av Jonas Månsson.

Den består av 364 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Flerdimensionell analys begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 266 kr (48%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna lärobok innehåller kärnan i en kurs i flerdimensionell analys, och har utvecklats för att användas i den grundläggande matematikutbildningen vid universitet och högskola. Förutom differentialkalkyl och integralkalkyl för funktioner av flera variabler, så behandlar boken även vektoranalys i planet och rummet. Författarnas ambition har varit att ge en relativt fullständig framställning av teorin, och samtidigt komplettera teorin med intuitiva resonemang och många exempel. Till boken hör också ett kompletterande och fördjupande nätmaterial, som gör det möjligt att anpassa boken till olika kursinriktningar. En förutsättning för att ta till sig den flerdimensionella analysen är att man har en viss vana vid ''rumsligt tänkande''. Därför innehåller boken ett kapitel som utförligt behandlar analytisk geometri i två och tre dimensioner. Likaså ges funktionsbegreppet mycket utrymme, för att underlätta förståelsen för hur olika funktionstyper mellan rum av olika dimension skall tolkas. Boken vann Kurslitteraturpriset 2012 med motiveringen: ''För en klassisk men samtidigt nutida presentation av den flerdimensionella analysen.'' Författarna är verksamma vid Matematikcentrum, Lunds universitet.Se även övningsbok:Övningar i Flerdimensionell analys

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 289 kr   Spara 48% mot nypris
Ny från 555 kr