Finna rätt: Juristens källmaterial och arbetsmetoder
ISBN9789139206125
Upplaga12
FormatInbunden
FörfattareUlf Bernitz, Lars Heuman, Madeleine Leijonhufvud, Hans-Heinrich Vogel, Peter Seipel
Publiceringsår2012-08-27
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor271
SpråkSvenska

Inbunden • 2012-08-27

Finna rätt: Juristens källmaterial och arbetsmetoder

av Ulf Bernitz, Lars Heuman, Madeleine Leijonhufvud, Hans-Heinrich Vogel och Peter Seipel

 • ISBN: 9789139206125
 • Upplaga: 12
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2012-08-27
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 271
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Pernilla L
  309 kr

  Bra skick

 • Aiyline H
  300 kr

  Väl använd

 • Anders J
  459 kr

  Ny

Om Finna rätt: Juristens källmaterial och arbetsmetoder

Boken Finna rätt: Juristens källmaterial och arbetsmetoder släpptes år 2012 och är skriven av Ulf Bernitz, Lars Heuman, Madeleine Leijonhufvud, Hans-Heinrich Vogel och Peter Seipel.

Den består av 271 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Finna rätt: Juristens källmaterial och arbetsmetoder begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det är viktigt att den som arbetar med juridiska problem är orienterad i det juridiska källmaterialet och juristens arbetsmetoder för att skaffa sig nödvändig information. Syftet med boken är att ge kunskap och vägledning i dessa ting. Den behandlar såväl grundläggande frågor om den svenska rättsordningens uppbyggnad och det centrala rättskällematerialet som svårare frågor som dyker upp i mer ingående rättsutredningar. Boken orienterar också om rättskällor och dokumentation i europarätten och om information i digital form. Boken används både i akademisk undervisning vid de juridiska fakulteterna och inom andra typer av rättsutbildning och av praktiskt verksamma jurister. Den har skrivits av en författargrupp bestående av juris professorer vid Stockholms universitet. Hans-Heinrich Vogel är numera professor i Lund. I den tolfte upplagan har texten genomgående aktualiserats och skrivits om där det behövts. Kapitlet om europarätten har kompletterats.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr
 Letar efter nypriser..