Finansiering
ISBN9789147065295
Upplaga11
FormatHäftad
FörfattareNiclas Andrén, Tore Eriksson, Sigurd Hansson
Publiceringsår2015-09-10
FörlagLiber
Antal sidor326
SpråkSvenska

Häftad • 2015-09-10

Finansiering

av Niclas Andrén, Tore Eriksson och Sigurd Hansson

 • ISBN: 9789147065295
 • Upplaga: 11
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-09-10
 • Förlag: Liber
 • Antal sidor: 326
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Martina M
  149 kr

  Väl använd

 • Jessica K
  159 kr

  Bra skick

 • Martin Å
  239 kr

  Bra skick

 • Frida L
  309 kr

  Bra skick

 • BegagnadKurslitteratur.se B
  339 kr

  Bra skick

Om Finansiering

Boken Finansiering släpptes år 2015 och är skriven av Niclas Andrén, Tore Eriksson och Sigurd Hansson.

Den består av 326 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Köp Finansiering begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det här är en introduktion till finansiellt beslutsfattande i alla typer av företag, såväl stora som små, privata som börsnoterade, aktiebolag som enskilda firmor och handelsbolag. Läs mer Bokens fokus ligger på finansieringen av företagets verksamhet och på företagets finansiella styrning. Den behandlar både praktiska aspekter relaterade till användningen av olika finansieringsformer och deras för- och nackdelar. Andra finansieringsbeslut som avhandlas är företagets förvaltning av likvida medel, hantering av finansiella risker och då särskilt ränte- och växelkursrisker, kreditbedömning, skattefrågor, finansiering av ägarskiften med mera. Den tolfte upplagan är uppdaterad för att återspegla det rådande forskningsläget, förändringar i lagstiftning och beskattning, samhällsutvecklingen och den ekonomiska verklighet som möter studenterna. Figurerna har ritats om för att bli mer pedagogiska och boken har fått en ny tilltalande form. Om författarna Niclas Andrén och Tore Eriksson är verksamma vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet. Sigurd Hansson var verksam vid samma institution men är nu pensionerad.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..