Finansiell rapportering enligt K3 och K2 : övningsbok med lösningsförslag
ISBN9789144071244
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2013-08-23
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor416
SpråkSvenska

Häftad • 2013-08-23

Finansiell rapportering enligt K3 och K2 : övningsbok med lösningsförslag

 • ISBN: 9789144071244
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-08-23
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 416
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ben S
  259 kr

  Ny

Om Finansiell rapportering enligt K3 och K2 : övningsbok med lösningsförslag

Boken Finansiell rapportering enligt K3 och K2 : övningsbok med lösningsförslag släpptes år 2013.

Den består av 416 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Finansiell rapportering enligt K3 och K2 : övningsbok med lösningsförslag begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Faktaboken Finansiell rapportering enligt K3 och K2 innehåller allt läsaren behöver veta om finansiell rapportering. Där finns hela K3-regelverket, hela K2-regelverket, alla relevanta jämförelser med IFRS, kommentarer och exempel. Allt presenterat på ett tydligt och rättframt sätt. För att ge läsaren verktyg för bättre och djupare inlärning har författarna utvecklat en kompletterande övningsbok. Finansiell rapportering enligt K3 och K2. Övningsbok med lösningsförslag ger läsaren möjlighet till nödvändig färdighetsträning och lämpar sig väl för både studenter och yrkesverksamma. Uppgifterna består av handgripliga övningar, som behandlar vanliga företeelser såväl som svårigheter. I övningsboken finns även instuderingsfrågor kopplade till respektive kapitel i faktaboken. Övningsboken avslutas med två större övningsuppgifter som sammanfattar faktabokens innehåll. Här finner du huvudboken

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
 Letar efter nypriser..