Finansiell rapportering enligt K3 och K2
ISBN9789144088679
Upplaga2
FormatFlexband
FörfattareCaisa Drefeldt, Eva Törning
Publiceringsår2013-03-26
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor778
SpråkSvenska

Flexband • 2013-03-26

Finansiell rapportering enligt K3 och K2

av Caisa Drefeldt och Eva Törning

 • ISBN: 9789144088679
 • Upplaga: 2
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2013-03-26
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 778
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ben S
  409 kr

  Ny

 • Lina H
  559 kr

  Ny

Om Finansiell rapportering enligt K3 och K2

Boken Finansiell rapportering enligt K3 och K2 släpptes år 2013 och är skriven av Caisa Drefeldt och Eva Törning.

Den består av 778 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Finansiell rapportering enligt K3 och K2 begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 409 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I och med införandet av K-regelverket skedde en stor förändring av strukturen när det gäller svensk god redovisningssed. Mycket av det som återges i K-regelverket återfinns visserligen i rekommendationer och allmänna råd sedan tidigare, men genom den strukturella förändringen skapades enklare sökvägar för att hitta den goda redovisningsseden för olika företag utifrån storlekskategori. K3- regelverket innehåller många allmänna råd medan det är sparsamt med kommentarstext. K2-regelverket är mer fylligt avseende kommentartext men behövs även det tolkas. Syftet med denna bok är att ge en mer fullständig bild av den svenska redovisningen. Boken inkluderar därför klassificeringsfrågor enligt BAS-kontoplanen såväl som jämförelser mellan K3- och K2-regelverken samt jämförelse med IFRS. Innehållet baseras på den fullständiga version av K3 som publicerades i december 2012. Finansiell rapportering enligt K3 och K2 är avsedd att användas som en lärobok såväl som en uppslagsbok för dem som är verksamma inom redovisning, revision, ekonomi, bank och liknande. Andra upplagan Det finns även en övningsbok

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 409 kr
 Letar efter nypriser..