Filosofins historia : Det västerländska förnuftets äventyr från Thales till postmodernismen
ISBN9789144028675
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattareSvante Nordin
Publiceringsår2003-04-14
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor657
SpråkSvenska

Inbunden • 2003-04-14

Filosofins historia : Det västerländska förnuftets äventyr från Thales till postmodernismen

av Svante Nordin

 • ISBN: 9789144028675
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2003-04-14
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 657
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mikael A
  359 kr

  Ny

Om Filosofins historia : Det västerländska förnuftets äventyr från Thales till postmodernismen

Boken Filosofins historia : Det västerländska förnuftets äventyr från Thales till postmodernismen släpptes år 2003 och är skriven av Svante Nordin.

Den består av 657 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Filosofins historia : Det västerländska förnuftets äventyr från Thales till postmodernismen begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

"Filosofins historia" var när den publicerades 1995 den första allmänna filosofihistoria av större omfång som skrivits på svenska på drygt trettio år. Den innehåller en översikt över hela den västerländska filosofins utveckling från försokratikerna till 1980- och 1990-talens tänkare. Boken uppmärksammar personligheter, skolor och strömningar men också de filosofiska verkens litterära utformning och institutionella miljö. Den filosofiska problemutvecklingen sätts in i ett allmänt idéhistoriskt perspektiv. I den här nya reviderade upplagan uppmärksammas aktuella utvecklingstendenser inom filosofin såsom den s.k. dygdeetiken och medvetandets psykologi. Boken är avsedd att användas som lärobok vid universitet och högskolor. Den är lämplig inom filosofi och idéhistoria, men också användbar för exempelvis teologer eller litteraturvetare. Dessutom vänder den sig till en filosofiskt och historiskt intresserad allmänhet. Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr
 Letar efter nypriser..