Fastighetsvärdering och marknadsanalys
ISBN9789144092898
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareFredrik Brunes
Publiceringsår2015-11-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor184
SpråkSvenska

Häftad • 2015-11-05

Fastighetsvärdering och marknadsanalys

av Fredrik Brunes

 • ISBN: 9789144092898
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-11-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 184
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -37% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Rita K
  209 kr

  Bra skick

 • Hanna K
  229 kr

  Ny

Om Fastighetsvärdering och marknadsanalys

Boken Fastighetsvärdering och marknadsanalys släpptes år 2015 och är skriven av Fredrik Brunes.

Den består av 184 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Fastighetsvärdering och marknadsanalys begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 124 kr (37%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur värderar man ett hyreshus, ett kontorshus eller en villa?Att fastigheter blir rätt värderade är avgörande för en fungerande fastighetsmarknad, där fastigheter fyller flera funktioner: som boende, investering och säkerhet för lån. Fastighetsvärdering och marknadsanalys belyser de två mest etablerade metoderna för bedömning av fastigheters marknadsvärde: ortsprismetoden – som baseras på studier av tidigare köp – och avkastningsmetoden – som baseras på framtida betalningsöverskott och avkastningskrav.Bokens första del ger en grundlig genomgång av metoder för fastighetsvärdering. För att värdera med ortsprismetoden krävs kunskaper i arkitektonisk kvalitet, byggnadsteknik, juridik och fastighetsekonomi. För att värdera med avkastningsmetoden krävs dessutom djupare kunskaper i marknadsanalys. Marknadsanalys är temat för bokens andra del. En värdering kan inte göras utan en marknadsanalys, men en marknadsanalys kan användas i en mängd andra sammanhang än vid en värdering.Författaren behandlar såväl bakomliggande teorier och begrepp som den praktiska arbetsgången vid fastighetsvärdering och marknadsanalys. Boken innehåller en rad konkreta exempel, instuderingsfrågor och övningsuppgifter. Den vänder sig till dig som studerar på universitet eller högskola eller är allmänt intresserad av fastigheter och ekonomi.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr   Spara 37% mot nypris
Ny från 333 kr