Fastighetsförmedling
ISBN9789144084121
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareOla Jingryd
Publiceringsår2012-08-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor308
SpråkSvenska

Häftad • 2012-08-22

Fastighetsförmedling

av Ola Jingryd

 • ISBN: 9789144084121
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-08-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 308
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Annika E
  159 kr

  Bra skick

 • Isabelle E
  409 kr

  Ny

 • Sandra J
  459 kr

  Ny

Om Fastighetsförmedling

Boken Fastighetsförmedling släpptes år 2012 och är skriven av Ola Jingryd.

Den består av 308 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Fastighetsförmedling begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna sjätte, reviderade upplaga har boken Fastighetsförmedling fått en ännu tydligare rättsvetenskaplig karaktär. Bland nyheterna märks ett helt kapitel som behandlar formerna för avtals ingående samt för köparen, säljaren och fastighetsmäklaren viktiga juridiska frågor knutna till olika former av köpeobjekt. Fastighetsmäklarlagen och övriga rättskällor som är tillämpliga på mäklarens arbete behandlas utförligt och med ett rättsvetenskapligt anslag, bland annat med belysande rättsfallsreferat. Boken behandlar även andra juridiska problem av civilrättslig, skatte rättslig, straffrättslig och näringsrättslig karaktär som aktualiseras i samband med överlåtelse och förmedling av fastigheter och bostadsrätter. Hit hör köparens och säljarens ansvar för faktiska fel, bostadsrättslagens ansvarsfördelning mellan förening och medlem, servitut och samtycke från make eller sambo vid överlåtelse. Boken vänder sig såväl till studerande på fastighetsmäklarutbildningarna som till yrkesverksamma, såsom mäklare, och jurister som arbetar med fastighetsmäklarfrågor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..