FARs Samlingsvolym - Redovisning
ISBN9789186245719
FormatHäftad
Publiceringsår2012-02-22
FörlagFAR AB
SpråkSvenska

Häftad • 2012-02-22

FARs Samlingsvolym - Redovisning

 • ISBN: 9789186245719
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-02-22
 • Förlag: FAR AB
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • David C
  159 kr

  Bra skick

Om FARs Samlingsvolym - Redovisning

Boken FARs Samlingsvolym - Redovisning släpptes år 2012.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget FAR AB.

Köp FARs Samlingsvolym - Redovisning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det här är regelsamlingen som är ett måste för dig som arbetar med redovisning! Här hittar du såväl de nödvändiga associationsrättsliga reglerna som BAS-kontotabellen. Det är bara i Fars samlingsvolym 2012 - Redovisning som du kan hitta redovisningsreglerna från Bokföringsnämnden, Rådet för finansiell rapportering och Far samlade i en volym. Övrigt Med hjälp av praktiska tumgrepp, överskådliga innehållsförteckningar och sökordsregister hittar du snabbt och enkelt det du behöver.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr