Farmakologi och farmakologisk omvårdnad
ISBN9789144050584
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareHedvig Nordeng, Olav Spigset
Publiceringsår2009-09-02
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor490
SpråkSvenska

Häftad • 2009-09-02

Farmakologi och farmakologisk omvårdnad

av Hedvig Nordeng och Olav Spigset

 • ISBN: 9789144050584
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-09-02
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 490
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Cassandra H
  359 kr

  Bra skick

 • Emma H
  509 kr

  Bra skick

 • Jenny J
  609 kr

  Bra skick

Om Farmakologi och farmakologisk omvårdnad

Boken Farmakologi och farmakologisk omvårdnad släpptes år 2009 och är skriven av Hedvig Nordeng och Olav Spigset.

Den består av 490 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Farmakologi och farmakologisk omvårdnad begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Farmakologi rymmer både den allmänna och den specifika farmakologin i ett enda band. Dessutom finns en särskilt webbplats med omfattande webbmaterial till boken. Läromedlet är skräddarsytt efter de krav som ställs på grundutbildningarna främst sjuksköterskeutbildningen men även till andra vårdyrken på universitets- och högskolenivå i Sverige. Fokus i Farmakologi ligger på läkemedlens praktiska användning. Boken innehåller många fallbeskrivningar, vilket också gör det lättare att förstå varför man behöver särskilda kunskaper inom olika vårddiscipliner. Teoretiska kunskaper knyts samman med daglig klinisk verksamhet genom exempel och problemställningar som utarbetats i samråd med yrkesverksamma sjuksköterskor. Denna pedagogiska ansats gör innehållet mer lättillgängligt och bidrar därigenom inte bara till en större förståelse för ämnet, utan även till större intresse. Webbmaterialet innehåller bl.a. interaktiva uppgifter som är relevanta både för praktik och för tentamina. Materialet följer bokens kapitelindelning och är personligt pedagogiskt, kliniskt inriktat och examinationsorienterat. Webbplatsen får man tillgång till genom att ange koden som finns tryckt på insidan av bokens omslag. Testa övningarna genom att klicka på Demo.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr
 Letar efter nypriser..