Farmakologi
ISBN9789147093939
Upplaga2
FormatInbunden
FörfattarePer Norlén, Erik Lindström
Publiceringsår2009-07-22
FörlagLiber AB
Antal sidor384
SpråkSvenska

Inbunden • 2009-07-22

Farmakologi

av Per Norlén och Erik Lindström

 • ISBN: 9789147093939
 • Upplaga: 2
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2009-07-22
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 384
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin L
  309 kr

  Ny

 • Mathilda W
  309 kr

  Bra skick

 • Malin L
  359 kr

  Ny

Om Farmakologi

Boken Farmakologi släpptes år 2009 och är skriven av Per Norlén och Erik Lindström.

Den består av 384 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Farmakologi begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 250 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Farmakologi beskriver såväl basal som klinisk farmakologi. Den inleds med allmän farmakologi och praktisk läkemedelsanvändning. Därefter följer kapitel som utgår från grundläggande förklaringar av organens funktioner i kroppen och de sjukdomar eller symtom som olika läkemedel avser att behandla. Boken avslutas med en beskrivning av läkemedels utveckling och hållbarhet utifrån miljöpåverkan. Läs mer Läkemedelsbehandling har en mycket central roll i modern sjukvård, inte minst för att antalet tillgängliga läkemedel konstant ökar och nya principer för läkemedelsbehandling ständigt tas fram. Farmakologi vänder sig till studenter på grund- och vidareutbildning inom vård och medicin samt till dem som studerar till apotekare, receptarie, biomedicinsk analytiker, läkemedelskonsulent och produktspecialist. Om författarna Per Norlén är leg. läkare, specialist och docent i klinisk farmakologi. Erik Lindström är dr med. vet. farmakologi. Båda arbetar med forskning inom läkemedelsindustrin.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 250 kr
 Letar efter nypriser..