Extern redovisning Faktabok
ISBN9789152321737
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareChrister Johansson, Jan Marton, Rolf Johansson, Gunvor Pautsch
Publiceringsår2013-06-18
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor448
SpråkSvenska

Häftad • 2013-06-18

Extern redovisning Faktabok

av Christer Johansson, Jan Marton, Rolf Johansson och Gunvor Pautsch

 • ISBN: 9789152321737
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-06-18
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 448
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Desirée L
  159 kr

  Ny

 • Jesper T
  409 kr

  Ny

Om Extern redovisning Faktabok

Boken Extern redovisning Faktabok släpptes år 2013 och är skriven av Christer Johansson, Jan Marton, Rolf Johansson och Gunvor Pautsch.

Den består av 448 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Extern redovisning Faktabok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Extern redovisning behandlar allt från redovisningens grunder och sambandet mellan olika finansiella rapporter till beräkning av finansiella nyckeltal för interna och externa intressenter. I alla företag sker mängder av aktiviteter och dagligen fattas ett stort antal viktiga beslut. Boken beskriver hur redovisningen kan tillhandahålla underlag för dessa beslut. Därigenom blir ett väl fungerande redovisningssystem en viktig framgångsfaktor i företag och för tillväxt och utveckling i hela samhällsekonomin. I bokens fjärde upplaga har en omfattande revidering skett mot bakgrund av förändringar i lagar och regler och innehållet har anpassats till Bokföringsnämndens K-projekt. Boken visar hur det inom respektive K-kategori finns regelverk som innehåller samtliga relevanta regler. Utgångspunkten för K-projektet är reglerna i bokföringslagen (BFL) som anger hur den löpande bokföringen för räkenskapsåret ska avslutas. Ur innehållet: - Redovisningens syften och källor - Redovisningens grunder - Periodisering - Värdering och resultat - Finansiella rapporter - Företagsanalys/räkenskapsanalys Faktaboken innehåller 448 sidor Till boken finns även en övningsbok med uppgifter och fullständiga lösningar. Avsedd för: Boken lämpar sig för kurser i grundläggande redovisning på universitet och högskolor, men kan även användas på yrkeshögskolor, utbildningsföretag och vid annan typ av kvalificerad utbildning i redovisning för yrkesverksamma. Författare: Christer Johansson, Rolf Johansson, Jan Marton och Gunvor Pautsch har mångårig erfarenhet av praktiskt redovisningsarbete och av undervisning vid bland annat handelshögskolorna i Stockholm och Göteborg.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr