Extern redovisning 3:e upplagan Övningsbok
ISBN9789162297091
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareChrister Johansson, Rolf Johansson, Gunvor Pautsch
Publiceringsår2009-08-10
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor296
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-10

Extern redovisning 3:e upplagan Övningsbok

av Christer Johansson, Rolf Johansson och Gunvor Pautsch

 • ISBN: 9789162297091
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-10
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 296
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ronja N
  179 kr

  Bra skick

 • Johan O
  259 kr

  Ny

 • Emelie Ö
  259 kr

  Bra skick

Om Extern redovisning 3:e upplagan Övningsbok

Boken Extern redovisning 3:e upplagan Övningsbok släpptes år 2009 och är skriven av Christer Johansson, Rolf Johansson och Gunvor Pautsch.

Den består av 296 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Extern redovisning 3:e upplagan Övningsbok begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Extern redovisning behandlar allt från redovisningens grunder, sambandet mellan de olika finansiella rapporterna till beräkning av finansiella nycketal för interna och externa intressenter. I denna tredje upplaga har en omfattande revidering skett mot bakgrund av förändringar i lagar och regler. Dessutom har en större pedagogisk omstrukturering gjorts. I alla företag sker mängder av aktiviteter och dagligen fattas ett stort antal viktiga beslut. Bokens avsikt är att beskriva hur redovisningen kan tillhandahålla underlag för dessa beslut. Därigenom blir redovisning en viktig faktor för tillväxt och utveckling i hela samhällsekonomin. Boken är indelad i fem block: - redovisningens syften och källor - redovisningens grunder - periodisering och värdering - finansiella rapporter - analys av företagets ekonomiska förhållanden Till boken finns även en övningsbok med facit och fullständiga lösningar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 179 kr