Exponent 1a
ISBN9789140674203
Upplaga1
FormatBoard book
FörfattareLars-Göran Johansson
Publiceringsår2011-06-29
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor440
SpråkSvenska

Board book • 2011-06-29

Exponent 1a

av Lars-Göran Johansson

 • ISBN: 9789140674203
 • Upplaga: 1
 • Format: Board book
 • Publiceringsår: 2011-06-29
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 440
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Magnus O
  259 kr

  Bra skick

Om Exponent 1a

Boken Exponent 1a släpptes år 2011 och är skriven av Lars-Göran Johansson.

Den består av 440 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Exponent 1a begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Exponent är både klassiska och nytänkande läromedel i matematik för gymnasieskolans alla tio kurser. Här finns en tydlig koppling till ämnesplanerna när det gäller syfte och centralt innehåll och mängder av övningar av varierande karaktär och svårighetsgrad. Serien består av tryckta elevböcker, elev- och lärarwebbar samt digitala läromedel. Exponent 1a innehåller sju teman: Taluppfattning och aritmetikAlgebraFörändringSambandGeometriSannolikhet och statistikUppgifter för karaktärsämnenLäromedlet är anpassat efter gymnasiekursen Matematik 1a och riktar sig till elever som läser på något av de yrkesförberedande programmen. Här finns många olika uppgiftstyper som tränas alla de sju matematiska förmågorna som beskrivs i ämnesplanerna. Många uppgifter är kopplade till karaktärsämnena i samtliga tolv yrkesprogram. Återkommande kunskapskontroller ger eleverna repetition och bra träning inför nationella prov.Exponent 1a i korthet: • anpassat efter gymnasiekursen Matematik 1a och riktar sig till elever som läser på något av de yrkesförberedande programmen• många olika uppgiftstyper som tränar de sju matematiska förmågorna• många uppgifter är kopplade till karaktärsämnena i samtliga tolv yrkesprogram• återkommande kunskapskontrollerObs! Detta läromedel är inte anpassat efter de ämnes- och kursplaner som gäller från den 1 juli 2021. 

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 259 kr
 Letar efter nypriser..