Explosiva barn : ett nytt sätt att förstå och behandla barn som har svårt att tåla motgångar och förändringar
ISBN9789189091269
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareRoss W Greene
Publiceringsår2003
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor288
SpråkSvenska

Häftad • 2003

Explosiva barn : ett nytt sätt att förstå och behandla barn som har svårt att tåla motgångar och förändringar

av Ross W Greene

  • ISBN: 9789189091269
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2003
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 288
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Explosiva barn : ett nytt sätt att förstå och behandla barn som har svårt att tåla motgångar och förändringar

Boken Explosiva barn : ett nytt sätt att förstå och behandla barn som har svårt att tåla motgångar och förändringar släpptes år 2003 och är skriven av Ross W Greene.

Den består av 288 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Barn som har svårt att leva upp till omgivningens förväntningar reagerar ofta med utmanande beteenden. Det kan handla om att skrika, slåss eller svära, men också om att dra sig undan, gråta eller tjura. Dessa beteenden kan få föräldrar och andra vuxna i barnets omgivning att känna sig maktlösa, frustrerade och i stort behov av hjälp. I denna kraftigt omarbetade och uppdaterade upplaga av Explosiva barn förklarar Ross W. Greene varför barn beter sig så här och visar hur föräldrar och skolpersonal kan bemöta barn med utmanande beteende på ett positivt sätt, utan bestraffningar och fiendskap. I boken beskrivs hur du kan: förstå de faktorer som bidrar till utmanande episoder identifiera de specifika situationer där de utmanande episoderna vanligtvis uppstår minska eller eliminera de utmanande episoderna genom att lösa de problem som orsakar dem lösa problem genom samarbete (snarare än ensidigt) och proaktivt (snarare än reaktivt) hjälpa barnet att utveckla färdigheter för att kunna agera mer flexibelt i olika situationer, lösa problem och hantera frustration på ett mer adekvat sätt minska motsättningarna mellan dig och barnet. Boken vänder sig till alla som i sin vardag kommer i kontakt med barn med utmanande beteende.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..