Examensarbetet i lärarutbildningen
ISBN9789189040748
Upplaga5
FormatInbunden
FörfattareBo Johansson
Publiceringsår2010-05-25
FörlagKunskapsföretaget
Antal sidor105
SpråkSvenska

Inbunden • 2010-05-25

Examensarbetet i lärarutbildningen

av Bo Johansson

 • ISBN: 9789189040748
 • Upplaga: 5
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2010-05-25
 • Förlag: Kunskapsföretaget
 • Antal sidor: 105
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sharareh A
  89 kr

  Bra skick

 • Evelina A
  124 kr

  Bra skick

 • Aria S
  144 kr

  Bra skick

Om Examensarbetet i lärarutbildningen

Boken Examensarbetet i lärarutbildningen släpptes år 2010 och är skriven av Bo Johansson.

Den består av 105 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Kunskapsföretaget.

Köp Examensarbetet i lärarutbildningen begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 89 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det är viktigt att det i en utbildning finns inslag som ger deltagarna möjlighet att imer sammanhängande form redovisa och tillämpa sina kunskaper. En vanlig form fördetta är examensarbetet, som finns framför allt i sådana utbildningar som har en tydligyrkesinriktning. I lärarutbildningarna infördes det tämligen sent, 1993, men är nu enobligatorisk del. Tanken är, uttryckt i formell kanslistil, att det skall ?relatera de vetenskapligateorier studenten blivit förtrogen med till de kommande arbetsuppgifterna?(Utbildningsväsendets författningsböcker, 1994/95, bil 3). Uttryckt på ett annat sätt:du skall inse sambandet mellan den teori du lärt dig och den praktiska undervisningsverkligheten,och du skall få insikt i olika forskningsmetoder och lära dig tillämpa dem,allt naturligtvis för att du skall bli en bättre lärare. I propositionen En förnyad lärarutbildning(Prop. 1999/2000:135) preciseras omfånget på examensarbetet till 10 poäng.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 89 kr
 Letar efter nypriser..