Evidensbaserat socialt arbete : Teori, kritik, praktik
ISBN9789127131255
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareAnders Bergmark, Åke Bergmark, Tommy Lundström
Publiceringsår2011-10-24
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor192
SpråkSvenska

Inbunden • 2011-10-24

Evidensbaserat socialt arbete : Teori, kritik, praktik

av Anders Bergmark, Åke Bergmark och Tommy Lundström

 • ISBN: 9789127131255
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2011-10-24
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Gloria M
  309 kr

  Ny

 • Rebecka T
  309 kr

  Bra skick

 • Ina F
  358 kr

  Ny

Om Evidensbaserat socialt arbete : Teori, kritik, praktik

Boken Evidensbaserat socialt arbete : Teori, kritik, praktik släpptes år 2011 och är skriven av Anders Bergmark, Åke Bergmark och Tommy Lundström.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Evidensbaserat socialt arbete : Teori, kritik, praktik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Begreppet evidens har under de senaste åren fått ett enormt genomslag inom socialt arbete. Så kallad evidensbaserad praktik (EBP) diskuteras intensivt inom forskning och utbildning och från Socialstyrelsens sida har man gjort omfattande insatser för att införa ett evidensbaserat arbetssätt inom socialtjänsten. Begreppen evidens och evidensbaserad praktik är alltså något alla, såväl socionomstudenter som yrkesverksamma socialarbetare, måste sätta sig in i och förhålla sig till. Hittills har det saknats en lärobok som erbjuder en samlad men också kritisk genomgång av begreppet evidens som sådant och de motsättningar som finns bland dess uttolkare. Evidensbaserat socialt arbete teori, kritik, praktik är en sådan bok. Författarna belyser hur det evidensbaserade arbetet har vuxit fram och vilka vetenskapliga krav som bör ställas för att en insats ska bedömas som evidensbaserad. De redogör för hur evidensläget ser ut på det sociala arbetets olika fält och diskuterar vad EBP "egentligen" kräver av socialarbetarna.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr