Europas krig : militärt tänkande, strategi och politik från Napoleontiden till andra världskrigets slut
ISBN9789151846798
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareAlf W Johansson
Publiceringsår2006-04-26
FörlagSvenska turistföreningen
Antal sidor453
SpråkSvenska

Häftad • 2006-04-26

Europas krig : militärt tänkande, strategi och politik från Napoleontiden till andra världskrigets slut

av Alf W Johansson

 • ISBN: 9789151846798
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-04-26
 • Förlag: Svenska turistföreningen
 • Antal sidor: 453
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Madeleine B
  159 kr

  Bra skick

Om Europas krig : militärt tänkande, strategi och politik från Napoleontiden till andra världskrigets slut

Boken Europas krig : militärt tänkande, strategi och politik från Napoleontiden till andra världskrigets slut släpptes år 2006 och är skriven av Alf W Johansson.

Den består av 453 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Svenska turistföreningen.

Köp Europas krig : militärt tänkande, strategi och politik från Napoleontiden till andra världskrigets slut begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ingenting har påverkat och förändrat Europas historia så mycket som dess krig. Alf W Johanssons bok ger en översikt över de europeiska krigen från Napoleontiden till andra världskrigets slut mot bakgrund av den samhälleliga och den internationella utvecklingen. Europas krig ger också en ingående analys av det krigsteoretiska tänkandet under denna period. Särskild uppmärksamhet ägnas den tyske krigsteoretikerns, Carl von Clausewitz, stora arbete Om kriget. Clausewitz idéer fungerar som ett slags kritisk teori i analysen av de strategiska föreställningarna under 1800- och 1900-talen. För alla som är intresserade av krigens roll i den europeiska utvecklingen under 1800- och 1900-talen erbjuder Johanssons inträngande framställning en spännande läsning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..