Europarätten : en introduktion till EG-rätten och Europakonventionen
ISBN9789172232464
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareMattias Nilsson, Jenny Lundberg
Publiceringsår2006-03-09
FörlagJure Förlag
Antal sidor144
SpråkSvenska

Häftad • 2006-03-09

Europarätten : en introduktion till EG-rätten och Europakonventionen

av Mattias Nilsson och Jenny Lundberg

 • ISBN: 9789172232464
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-03-09
 • Förlag: Jure Förlag
 • Antal sidor: 144
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daorsa D
  139 kr

  Bra skick

 • Jennie M
  159 kr

  Ny

 • Ragnar Å
  159 kr

  Ny

 • Catarina A
  159 kr

  Bra skick

Om Europarätten : en introduktion till EG-rätten och Europakonventionen

Boken Europarätten : en introduktion till EG-rätten och Europakonventionen släpptes år 2006 och är skriven av Mattias Nilsson och Jenny Lundberg.

Den består av 144 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Jure Förlag.

Köp Europarätten : en introduktion till EG-rätten och Europakonventionen begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Medlemskapet i Europeiska unionen har inneburit de största förändringarna av svensk rätt på mycket länge, främst principiellt men även materiellt. EG-rätten och Europakonventionen påverkar i stor utsträckning svensk rätt, såväl direkt som indirekt. Europarätten - en introduktion till EG-rätten och Europakonventionen kommer nu i en andra upplaga, uppdaterad till februari 2006. Den ger en introducerande översikt över ett viktigt rättsområde, där aktuella och omdiskuterade rättsfall beskrivs och kommenteras. Boken används på flera universitet och högskolor som kurslitteratur i introduktions- och grundkurser i juridik. Den är också av intresse för alla som behöver en koncentrerad översikt över EG-rätten och Europakonventionen om de mänskliga rättigheterna. Mattias Nilsson är jur.kand. och biträdande jurist vid White & Case advokatbyrå. Han undervisar i juridik på bland annat KTH och Stockholms universitet. Jenny Lundberg är jur.kand. samt fil.kand. i statsvetenskap. Hon är biträdande jurist vid Mannheimer Swartling advokatbyrå och undervisar i juridik på bland annat KTH.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 139 kr
 Letar efter nypriser..