EU-rättslig metod : teori och genomslag i svensk rättstillämpning
ISBN9789139205944
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareJörgen Hettne, Ida Otken Eriksson
Publiceringsår2011-09-01
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor264
SpråkSvenska

Häftad • 2011-09-01

EU-rättslig metod : teori och genomslag i svensk rättstillämpning

av Jörgen Hettne och Ida Otken Eriksson

 • ISBN: 9789139205944
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-09-01
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 264
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -42% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Jesper E
  329 kr

  Ny

 • Anders J
  359 kr

  Ny

Om EU-rättslig metod : teori och genomslag i svensk rättstillämpning

Boken EU-rättslig metod : teori och genomslag i svensk rättstillämpning släpptes år 2011 och är skriven av Jörgen Hettne och Ida Otken Eriksson.

Den består av 264 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp EU-rättslig metod : teori och genomslag i svensk rättstillämpning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 238 kr (42%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok har till syfte att ge svenska jurister och andra som kommer i kontakt med EU-rättsliga frågor praktiskt användbara kunskaper om den EU-rättsliga metoden och dess inverkan på nationell rätt. Den nya upplagan har omarbetats väsentligt och beaktar bl.a. de förändringar som följer av Lissabonfördraget.Till de ämnen som behandlas i boken hör:EU-rättens uppbyggnadEU-rättens allmänna rättsprinciperEU:s stadga om grundläggande rättigheterEU-domstolens tolkningsmetoderEU-rättens direkta effekt och företrädeEU-rättens inverkan på nationell process- och förvaltningsrättEU-rättens tillämpningsområdeEU:s processordningBoken är tänkt som handbok för praktiker och kursbok på universiteten. Den är resultatet av ett samarbete mellan lärare och forskare vid universiteten i Stockholm, Lund, Uppsala och Örebro.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 329 kr   Spara 42% mot nypris
Ny 567 kr