EU och EG-rätten : En läro- och handbok om EU och i EG-rätt
ISBN9789139107002
Upplaga4
FormatHäftad
FörfattareNorstedts Juridik
Publiceringsår2004-09-03
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor618
SpråkSvenska

Häftad • 2004-09-03

EU och EG-rätten : En läro- och handbok om EU och i EG-rätt

av Norstedts Juridik

 • ISBN: 9789139107002
 • Upplaga: 4
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-09-03
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 618
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Robinzon H
  359 kr

  Ny

Om EU och EG-rätten : En läro- och handbok om EU och i EG-rätt

Boken EU och EG-rätten : En läro- och handbok om EU och i EG-rätt släpptes år 2004 och är skriven av Norstedts Juridik.

Den består av 618 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp EU och EG-rätten : En läro- och handbok om EU och i EG-rätt begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Aktualiserad ! Flera nya avsnitt, bl.a. om EUs nya konstitution och utvidgningen till 25 medlemsstater. En utförlig beskrivning av det nya EU, institutionerna, de fyra friheterna, konkurrensreglerna och EMU. Utöver de centrala bestämmelserna om de fyra friheterna, konkurrensrätten och politikområdet ger författarna en historisk tillbakablick. EG-rättens grundläggande rättsprinciper samt EG-domstolens verksamhet beskrivs, liksom den den nya gemensamma utrikes- och säkerhetspolitiken. Utförliga sak- och rättsfallsregister. Handbok och lärobok som vänder sig till alla dem som arbetar med EU-frågor. Den är också en ovärderlig källa för dem som ska tränga in i EU:s rättssystem. Olof Allgård har innehaft flera viktiga poster inom EG och chef för Svenskt näringslivs kontor i Bryssel. Även Sven Norberg har beträtt viktiga poster inom EG och EFTA och är direktör vid EU-kommissionens generaldirektoriat för konkurrens. Han har varit hovrättsråd.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 359 kr