EU och den globala klimatfrågan
ISBN9789173590143
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareSverker Gustavsson, Lars Oxelheim, Per Cramér
Publiceringsår2008-01-25
FörlagSantérus Förlag
Antal sidor279
SpråkSvenska

Inbunden • 2008-01-25

EU och den globala klimatfrågan

av Sverker Gustavsson, Lars Oxelheim och Per Cramér

 • ISBN: 9789173590143
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2008-01-25
 • Förlag: Santérus Förlag
 • Antal sidor: 279
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -26% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna F
  134 kr

  Ny

Om EU och den globala klimatfrågan

Boken EU och den globala klimatfrågan släpptes år 2008 och är skriven av Sverker Gustavsson, Lars Oxelheim och Per Cramér.

Den består av 279 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Santérus Förlag.

Köp EU och den globala klimatfrågan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 46 kr (26%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Som en av världens största ekonomier med nära 500 miljoner invånare är EU en central aktör i arbetet med att möta det klimathot som världen står inför. EU har också vid flera tillfällen uttalat ambitionen att unionen ska inta en ledande roll i arbetet med att motverka de pågående klimat­förändringarna. Denna ambitiösa målsättning ger upphov till en rad intressanta frågor. ­På vilka sätt kan EU utöva ledarskap på klimatområdet? Vilka är de ­rättsliga och politiska förutsättningarna för ett sådant ledarskap? Vilka styrmedel bör unionen använda sig av för att utöva ledarskapet på ­effektivast möjliga sätt? Vad innebär det för EU:s framtida ekonomiska utveckling om unionen bestämmer sig att gå före resten av världen med införandet av strängare miljöregler? Hur skapas nödvändig ­legitimitet för omställningen av produktions- och konsumtionsmönster? Det är om dessa frågor som denna bok handlar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 134 kr   Spara 26% mot nypris
Ny 180 kr