Etnografiska metoder
ISBN9789147096152
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattarePatrik Aspers
Publiceringsår2011-06-29
FörlagLiber AB
Antal sidor288
SpråkSvenska

Häftad • 2011-06-29

Etnografiska metoder

av Patrik Aspers

  • ISBN: 9789147096152
  • Upplaga: 2
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2011-06-29
  • Förlag: Liber AB
  • Antal sidor: 288
  • Språk: Svenska

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Etnografiska metoder

Boken Etnografiska metoder släpptes år 2011 och är skriven av Patrik Aspers.

Den består av 288 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp den ny för 444 kr hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Etnografiska metoder behandlar avancerad forskning med betoning på metoder som intervju och deltagande observation. Ett genomgående tema är att metoder och analys presenteras i relation till teori, förklaring och vetenskapsteoretiska överväganden. Boken tar upp konkreta problem vid förstudie, teorival, analys och kodning, samt arbete i olika kulturer.Läs merDen här upplagan har genomgått en generell uppdatering och kompletterats med nya avsnitt, framför allt om kodning, om skrivprocessen och om vad kvalitativ forskning är.Denna bok vänder sig till verksamma inom företagsekonomi, socialt arbete, socialantropologi, sociologi och statsvetenskap samt andra som vill fördjupa sina kunskaper inom kvalitativt arbete.Om författarnaPatrik Aspers är professor i sociologi, verksam vid sociologiska institutionen och SCORE vid Stockholms universitet, samt vid Textilhögskolan i Borås. Han har publicerat en rad böcker och artiklar om teori och genomfört flera empiriska studier med etnografi ska metoder.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Ny från 444 kr