Etnografi i klassrummet
ISBN9789144030906
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareBirgitta Kullberg
Publiceringsår2004-01-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor243
SpråkSvenska

Häftad • 2004-01-30

Etnografi i klassrummet

av Birgitta Kullberg

 • ISBN: 9789144030906
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-01-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 243
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

324 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 5 säljare -80% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Daniel J
  124 kr

  Bra skick

 • Issra S
  129 kr

  Bra skick

 • Sofie L
  159 kr

  Bra skick

 • Elias W
  209 kr

  Bra skick

 • Tara T
  239 kr

  Ny

Om Etnografi i klassrummet

Boken Etnografi i klassrummet släpptes år 2004 och är skriven av Birgitta Kullberg.

Den består av 243 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Etnografi i klassrummet begagnad från en av 5 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 259 kr (80%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är en etnografisk ansats när man vill undersöka och förbättra undervisning i klassrummet? Hur går den till och vilka resultat kan man nå? Birgitta Kullberg använder i denna bok sin långa erfarenhet och utveckling av det etnografiska forskningsperspektivet för att visa hur det är verkningsfullt på ett pedagogiskt, didaktiskt och vetenskapligt plan. I bokens första del introduceras etnografi som forskningsansats och forskningsmetod. Författaren beskriver hur en etnografisk studie förbereds teoretiskt och praktiskt, genomförs och fort löpande analyseras, samt hur denna analys fördjupas i en slutlig bearbetning för att sedan tolkas och rapporteras. I bokens andra del beskrivs hur ett etnografiskt förhållningssätt och undersökningsredskap - framför allt deltagande observationer och etnografiska intervjuer - med framgång kan användas i undervisningen och bidra till utvecklingen av dennas undersökande karaktär. Etnografi i klassrummet är skriven för att användas dels i förskol lärar- och grundlärarutbildning, i kompetensutbildning för lärare och i forskarutbildning inom pedagogik och didaktik dels för verksamma lärare. Detta är den reviderade tredje upplagan.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 65 kr   Spara 80% mot nypris
 Letar efter nypriser..