Etiska möten i skolan - Värdefrågor i samspel mellan yngre skolbarn och deras lärare
ISBN9789147051335
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareEva Johansson, Barbro Johansson
Publiceringsår2003-04-29
FörlagLiber AB
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad • 2003-04-29

Etiska möten i skolan - Värdefrågor i samspel mellan yngre skolbarn och deras lärare

av Eva Johansson och Barbro Johansson

 • ISBN: 9789147051335
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2003-04-29
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda N
  159 kr

  Bra skick

 • Annie A
  209 kr

  Bra skick

 • Hanna O
  209 kr

  Bra skick

 • Ann-Catrin P
  209 kr

  Bra skick

Om Etiska möten i skolan - Värdefrågor i samspel mellan yngre skolbarn och deras lärare

Boken Etiska möten i skolan - Värdefrågor i samspel mellan yngre skolbarn och deras lärare släpptes år 2003 och är skriven av Eva Johansson och Barbro Johansson.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Etiska möten i skolan - Värdefrågor i samspel mellan yngre skolbarn och deras lärare begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Etiska ställningstagande är sällan självklara eller oomstridda. I ett stort antal exempel av etiska möten som sker mellan barn och vuxna i den komplexa skolvärlden illustrerar den här boken detta. Läs mer Hur förstås och gestaltas etik av barn och vuxna i skolans värld? Vad är det för etik som är viktig för vuxna och hur ser etiska frågor ut för barnen? Boken problematiserar olika värden ur barns och vuxnas perspektiv. De ställs i relation till det pedagogiska uppdraget, till föreställningar i skola och samhälle samt till annan forskning om etik. De olika dilemman och problemställningar som boken tar upp bidrar till en generell kunskap om värdefrågor i skolan, som inte är knuten till barnens åldrar eller de specifika klasser som följts. Om författarna Eva Johansson är professor i pedagogik vid Göteborgs universitet och Högskolan i Stavanger. Barbro Johansson är fil.dr i etnologi och forskare vid Centrum för Konsumentvetenskap, Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..