Etik och socialtjänst
ISBN9789172056060
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2009
FörlagGleerups Utbildning
Antal sidor112
SpråkSvenska

Häftad • 2009

Etik och socialtjänst

 • ISBN: 9789172056060
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Antal sidor: 112
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ida N
  184 kr

  Bra skick

 • Priscilla P
  209 kr

  Bra skick

 • Sandra S
  289 kr

  Ny

Om Etik och socialtjänst

Boken Etik och socialtjänst släpptes år 2009.

Den består av 112 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Etik och socialtjänst begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 184 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Med etik i socialtjänst menar vi oftast förhållningssätt och bemötande i relationen mellan socialarbetare och klient. Den här boken vill dock förmedla insikt om att möjligheterna att arbeta på ett etiskt försvarbart sätt också är beroende av de övergripande beslut som fattas om lagar och ekonomiska resurser. I denna tredje omarbetade upplaga diskuterar bokens författare, med utgångspunkt i en modell för etisk analys, de förutsättningar som finns för att bedriva ett etiskt försvarbart arbete inom socialtjänsten. Särskild uppmärksamhet ägnas lagstiftningens utformning, kunskapsläget inom socialt arbete samt organisatoriska, ekonomiska och andra materiella resurser. Bokens medverkande författare är alla specialister inom sina respektive områden. Ulla Pettersson, som är huvudredaktör för boken, är professor emerita i socialt arbete. Hon har bland annat varit ledamot i Socialstyrelsens rådgivande nämnd för etiska frågor inom hälso- och sjukvård och socialtjänst. Etik och socialtjänst vill ge ett underlag för diskussioner om etiska frågor i socialtjänsten. Boken vänder sig till studerande på socionomutbildningar. Den vänder sig också till yrkesverksamma inom det sociala området och till andra som är intresserade av etiska frågor i socialt arbete.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 184 kr