Etik i specialpedagogisk verksamhet
ISBN9789144057255
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010-06-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor219
SpråkSvenska

Häftad • 2010-06-15

Etik i specialpedagogisk verksamhet

 • ISBN: 9789144057255
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-06-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 219
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare -59% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kerstin S
  159 kr

  Bra skick

 • Malin F
  209 kr

  Bra skick

 • Mia A
  209 kr

  Ny

 • Johanna C
  209 kr

  Ny

Om Etik i specialpedagogisk verksamhet

Boken Etik i specialpedagogisk verksamhet släpptes år 2010.

Den består av 219 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Etik i specialpedagogisk verksamhet begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 230 kr (59%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I ett samhälle med växande kultur- och klassklyftor i kombination med frågor av värderande karaktär är alla utbildningsverksamheter en tummelplats för en mängd olika åsikter. Samtidigt särskiljs allt fler barn och ungdomar tidigt från skolgemenskaper. Bokens kapitel bjuder på olika utmaningar som syftar till att inspirera och utgöra grunden för utvecklande samtal i både förskolans och skolans komplexa och ofta slitsamma vardagsarbete. Inkluderande pedagogik hänger samman med organisation, utförande och professionalitet där etiken är källådern. Boken syftar till att möta samhällets, föräldrarnas och de yrkesverksammas frågor om specialpedagogik. Exempel på ämnesområden som behandlas är:den rättvisa skolanundervisningsmiljö och socialt klimatatt leda samtalatt motverka utslagningatt arbeta med kunskap och bedömningföräldraskap och yrkesroll. Bokens målgrupp är blivande och verksamma lärare, speciallärare, specialpedagoger och skolledare inom förskola, grund- och gymnasieskola. Den vänder sig också till yrkesverksamma inom angränsande områden, t.ex. psykologer, skolsköterskor och socialpedagoger.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr   Spara 59% mot nypris
Ny 389 kr