Etik i pedagogiskt vardagsarbete
ISBN9789147054305
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareJenny Gren
Publiceringsår2001-07-11
FörlagLiber AB
Antal sidor256
SpråkSvenska

Häftad • 2001-07-11

Etik i pedagogiskt vardagsarbete

av Jenny Gren

 • ISBN: 9789147054305
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-07-11
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 256
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda N
  159 kr

  Bra skick

Om Etik i pedagogiskt vardagsarbete

Boken Etik i pedagogiskt vardagsarbete släpptes år 2001 och är skriven av Jenny Gren.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Etik i pedagogiskt vardagsarbete begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

De flesta pedagoger är väl medvetna om dessa frågor och de flesta funderar också över sitt eget förhållningssätt. Men många gånger förblir etiken vars och ens ensak. Man saknar orden och redskapen i arbetslagen för samtal om värdegrunden, liksom vägar till att mötas i den etiska reflektionen. Man saknar mycket av det som man har till uppgift att förmedla till barnen/eleverna. Jenny Gren levandegör i Etik i pedagogens vardagsarbete det etiska perspektivet och bidrar med ord och utgångspunkter för reflektionen. Hon lägger tonvikten vid pedagogens etik och gör kopplingar till mötet med barn/elever och föräldrar. Författaren utgår från situationer i vardagsarbetet och visar hur det etiska förhållningssättet måste genomsyra hela verksamheten. Det är där som pedagogens etik sätts på prov och måste vara hållbar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr