Etik i basal omvårdnad : i någon annans händer
ISBN9789144014555
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareKersti Malmsten
Publiceringsår2007-01-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor218
SpråkSvenska

Häftad • 2007-01-11

Etik i basal omvårdnad : i någon annans händer

av Kersti Malmsten

 • ISBN: 9789144014555
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-01-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 218
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Robert S
  128 kr

  Bra skick

 • Annika L
  129 kr

  Ny

 • Beatrice T
  209 kr

  Ny

 • Jenny B
  179 kr

  Bra skick

Om Etik i basal omvårdnad : i någon annans händer

Boken Etik i basal omvårdnad : i någon annans händer släpptes år 2007 och är skriven av Kersti Malmsten.

Den består av 218 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Etik i basal omvårdnad : i någon annans händer begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 69 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att vara funktionsnedsatt och tvingas överlämna sin kropp och dess funktioner till någon annan och dennes omvårdnad och välvilja är det svåraste en människa kan göra. Minst lika svår är vårdarens situation vid mottagandet av förtroendet att få vårda personer med dessa begränsningar i det dagliga livet. I överlämnandet och mottagandet ryms en rad etiska svårigheter som ofta blir bortglömda eller osynliggjorda på grund av dess vardagliga karaktär. Boken inleds med en berättelse om en sjuksköterskas vardag i hennes möte med vårdtagare, närstående samt arbetskamrater på en vårdavdelning. I texten problematiseras sedan denna berättelse utifrån olika teoretiska och etiska resonemang om vård och omsorg. Denna andra upplaga har genomgått en omfattande omarbetning och nya kapitel som ger vårdbehov och vårdmöte extra utrymme och genomlysning har tillkommit. Etik i basal omvårdnad vänder sig universitets- och högskolestudenter både vid grund- och specialistutbildningar samt till alla kategorier av vårdare inom omvårdnad.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 69 kr