Etik
ISBN9789147095636
Upplaga1
FormatDanskt band
FörfattareThomas Taro Lennerfors, Dan-Erik Andersson
Publiceringsår2011-06-14
FörlagLiber AB
Antal sidor127
SpråkSvenska

Danskt band • 2011-06-14

Etik

av Thomas Taro Lennerfors och Dan-Erik Andersson

 • ISBN: 9789147095636
 • Upplaga: 1
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2011-06-14
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 127
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Maria A
  159 kr

  Ny

Om Etik

Boken Etik släpptes år 2011 och är skriven av Thomas Taro Lennerfors och Dan-Erik Andersson.

Den består av 127 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Etik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Etik handlar om gott och ont, om rätt och fel. Men det är svårt att veta vad som är gott och rätt. Hela vår tillvaro är fylld av situationer som ställer oss inför etiska frågor och problem. Vilket ansvar har vi gemensamt för att människor tvingas bo på gatan eller att sjukvården inte kommer alla till del? Utifrån tre utgångspunkter - gränsöverskridande, mångfald och ambivalens - vill författarna visa vad som har gjorts och vad man kan göra med etikbegreppet. Läs mer Sagt om boken "Att skriva en översikt om tusentals år av spretigt och svårtolkat etiskt tänkande är svårt. Men författarna lyckas hålla ett både stringent och personligt tonfall som håller ihop materialet och håller mig kvar som läsare. Muslimska och asiatiska utblickar tillför nya perspektiv. Likaså att zooma ut från det strikt individuella till politisk filosofi och globaliseringsteorier. Då och då måste en sådan här sammanställning göras och den här gången känns det förvånansvärt modernt. En bra kombination av en etisk uppslagsbok och en moralisk uppmaning i vår tid." Tomas Brytting, docent, Ersta Sköndal högskola BeGreppbart är en serie introducerande böcker i samhällsvetenskap. Varje bok behandlar ett centralt begrepp och adderar en pusselbit till vår förståelse av samhället. Utforskande. Fokuserat. Dynamiskt. Greppbar kunskap i ett nötskal. Helt enkelt. Om författarna Dan-Erik Andersson är universitetslektor i Mänskliga rättigheter och forskare vid Centrum för Mellanösternstudier, Lunds universitet. Thomas Taro Lennerfors är associate professor vid Handelshögskolan på Meiji University, School of Commerce i Tokyo.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr
 Letar efter nypriser..