Entreprenörskapets rötter
ISBN9789144044170
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareHans Landström
Publiceringsår2005-08-25
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor159
SpråkSvenska

Häftad • 2005-08-25

Entreprenörskapets rötter

av Hans Landström

 • ISBN: 9789144044170
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-08-25
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 159
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

289 kr

Ej tillgänglig

349 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -31% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Julia S
  259 kr

  Bra skick

Om Entreprenörskapets rötter

Boken Entreprenörskapets rötter släpptes år 2005 och är skriven av Hans Landström.

Den består av 159 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Entreprenörskapets rötter begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 89 kr (31%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vem är entreprenör? Varför väljer en del människor att bli entreprenörer? Hur utvecklas ny affärsverksamhet? Vad händer på marknaden när entreprenören agerar? Erfarenheterna visar att bilden av entreprenörskap är oklar för många. Boken bidrar till att klargöra entreprenörskapet som akademiskt ämne. Genom att göra en historisk återblick över entreprenörskapsforskningens teoretiska utveckling och lyfta fram centrala forskningsbidrag ges en beskrivning av entreprenörskapsämnets unika karaktär.Boken kan användas vid högskoleutbildningar som komplement till kurslitteraturen inom entreprenörskap och små företag, men även i kurser inom organisation och ledarskap, samt inom kurser i nationalekonomi och ekonomisk historia. Boken kan också användas av forskare och lärare inom entreprenörskaps- och småföretagsområdet för att få en överblick över forskningsfältet. Entreprenörskap intresserar alltfler utanför den akademiska kretsen. Boken är därför även intressant för alla andra som vill öka sin kunskap om entreprenörskapsområdet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 200 kr   Spara 31% mot nypris
 Letar efter nypriser..