Entreprenörskap på riktigt - - teoretiska och praktiska perspektiv
ISBN9789144059846
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareSven Hamrefors, Frederic Delmar, Carin Holmquist, Karin Darin, Anders Landberg
Publiceringsår2009-11-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor244
SpråkSvenska

Häftad • 2009-11-12

Entreprenörskap på riktigt - - teoretiska och praktiska perspektiv

av Sven Hamrefors, Frederic Delmar, Carin Holmquist, Karin Darin och Anders Landberg

 • ISBN: 9789144059846
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-11-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 244
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Julia S
  359 kr

  Bra skick

Om Entreprenörskap på riktigt - - teoretiska och praktiska perspektiv

Boken Entreprenörskap på riktigt - - teoretiska och praktiska perspektiv släpptes år 2009 och är skriven av Sven Hamrefors, Frederic Delmar, Carin Holmquist, Karin Darin och Anders Landberg.

Den består av 244 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Entreprenörskap på riktigt - - teoretiska och praktiska perspektiv begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 300 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad handlar egentligen entreprenörskap om? Entreprenörskap är ett fenomen som har stor betydelse för såväl samhälle som individer. Det skapar värden och främjar nytänkande. Det sätts också ofta i samband med skapandet av nya arbetstillfällen och ekonomisk tillväxt. Samtidigt är entreprenörskap komplext och mångfacetterat – och ofta svårfångat. Denna antologi ger i elva kapitel en populärvetenskaplig översikt över forskningen om entreprenörskap och bidrar till en djup och mångsidig bild av ämnet. Flera olika infallsvinklar, både praktiska och teoretiska, presenteras på ett personligt och engagerat sätt. I bokens kapitel diskuteras de sammanhang i vilka entreprenörskap existerar, hur entreprenörskap uppstår, hur organisering och företagsledning förhåller sig till entreprenörskap, hur entreprenörskap avslutas samt gränserna för forskning om entreprenörskap. Författarna är alla kopplade till Centrum för Entreprenörskap och Affärsskapande vid Handelshögskolan i Stockholm. Entreprenörskap på riktigt är EFI:s (Ekonomiska Forsknings-institutet vid Handelshögskolan i Stockholm) årsbok för 2009.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 300 kr
 Letar efter nypriser..