Engelska ord ombord : Nautisk ordbok svensk-engelsk/engelsk-svensk
ISBN9789189564084
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2003-09-01
FörlagNautiska
Antal sidor224
SpråkSvenska

Inbunden • 2003-09-01

Engelska ord ombord : Nautisk ordbok svensk-engelsk/engelsk-svensk

 • ISBN: 9789189564084
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2003-09-01
 • Förlag: Nautiska
 • Antal sidor: 224
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emma A
  99 kr

  Bra skick

Om Engelska ord ombord : Nautisk ordbok svensk-engelsk/engelsk-svensk

Boken Engelska ord ombord : Nautisk ordbok svensk-engelsk/engelsk-svensk släpptes år 2003.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Nautiska.

Köp Engelska ord ombord : Nautisk ordbok svensk-engelsk/engelsk-svensk begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 99 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den populära boken "Engelska ord ombord" har varit slutsåld under en tid men nu finns den äntligen i ny utökad och moderniserad upplaga. Innehållet är anpassat till båtlivets utveckling och författaren har tagit hänsyn till nya nautiska termer som används vid till exempel GPS-navigering och internationella segeltävlingar som Volvo Ocean Race och America's Cup. Boken vänder sig till både fritidsskeppare och yrkesverksamma sjömän. Det ökade intresset för längre seglatser över världshaven gör boken ovärderlig i båtbiblioteket. Engelska behövs i många situationer till sjöss: vid samtal med slussvakten, för att kommunicera över VHF-radion, vid kontakt med båtfolk från andra länder och för att ta del av den rika båtlitteraturen, som till stor del är skriven på engelska. Denna moderna fackordbok omfattar: En engelsk-svensk del och en svensk-engelsk del med sammanlagt över 10 000 uppslagsord och ett stort antal fraser. 18 specialavsnitt, de flesta illustrerade, med samlad information om termer för segelsätt, ankare, knopar, vindstyrkor, utmärkning och mycket mer. Författaren Jan Svartvik är professor emeritus i engelska i Lund. Han har tidigare bland annat skrivit den populärvetenskapliga boken "Engelska - öspråk, världsspråk, trendspråk" som belönades med Augustpriset för bästa fackbok 1999.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 99 kr