Engelsk språkdidaktik - Texter, kommunikation, språkutveckling
ISBN9789144077147
Upplaga3
FormatFlexband
Publiceringsår2012-01-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor546
SpråkSvenska

Flexband • 2012-01-30

Engelsk språkdidaktik - Texter, kommunikation, språkutveckling

 • ISBN: 9789144077147
 • Upplaga: 3
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2012-01-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 546
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marian L
  349 kr

  Ny

Om Engelsk språkdidaktik - Texter, kommunikation, språkutveckling

Boken Engelsk språkdidaktik - Texter, kommunikation, språkutveckling släpptes år 2012.

Den består av 546 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Engelsk språkdidaktik - Texter, kommunikation, språkutveckling begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 349 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

NY UPPLAGA PÅ GÅNG Denna innehållsrika grundbok i engelsk språkdidaktik handlar om texter av olika slag - skrivna, talade, digitala och visuella - och deras betydelse och användning i språkinlärning och språkundervisning. I denna kraftigt reviderade upplaga har alla kapitel omarbetats och uppdaterats, och flera nya kapitel har tillkommit. Överlag ges en väsentligt större tyngd åt språkundervisningens betydelse för elevers språkutveckling, och en ökad betoning av bedömning speglar den roll bedömningsfrågor har fått i skolan. Bland sådant som givits större utrymme hör också digital läsning, flerspråkighet och transspråkande, förhållandet mellan färdigheter och förmågor, grammatik, inter- och mångkulturalitet, lässvårigheter, motivation, lyssnande, tal och samtal samt muntlig och skriftlig återkoppling. Genom att lyfta fram och förklara olika språkinlärningsteorier samt resonera kring resultaten från olika forskningsstudier har författaren gett boken en än tydligare teoretisk förankring. Bokens målgrupp är i första hand verksamma och blivande lärare i engelska 7-9, gymnasiet och komvux. Den bör också intressera språklärare i allmänhet, lärare i fortbildning och språklärare verksamma vid högskolor och universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 349 kr
 Letar efter nypriser..