Energiteknik D. 2
ISBN9789144045108
Upplaga3
FormatInbunden
FörfattareHenrik Alvarez
Publiceringsår2006-03-10
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor646
SpråkSvenska

Inbunden • 2006-03-10

Energiteknik D. 2

av Henrik Alvarez

 • ISBN: 9789144045108
 • Upplaga: 3
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2006-03-10
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 646
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Reza N
  399 kr

  Ny

Om Energiteknik D. 2

Boken Energiteknik D. 2 släpptes år 2006 och är skriven av Henrik Alvarez.

Den består av 646 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Energiteknik D. 2 begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 399 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna bok är en introduktion i ämnet energiteknik, med speciell vikt på systemlösningar. Anläggningarnas komponenter behandlas med tonvikt på funktionssättet. Relativt stort utrymme ägnas åt att beskriva konsekvenserna vid ändring av driftsförhållanden. Avsikten med boken är bland annat att ge den blivande ingenjören en bättre bakgrund för anläggningens skötsel och att öka förståelsen för de fysikaliska fenomen som ligger bakom anläggningars funktion. Bokens utrymme fylls till hälften av bilder, tabeller och diagram. I boken finns också ett flertal räkneexempel med fullständiga lösningar samt ett mycket stort antal övningsuppgifter med svar och ledning. Tredje upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 399 kr